Google Business Photos

Sinds een aantal jaar biedt Google de mogelijkheid om door de straten van uw dorp of stad rond te kijken, volg de pijlen en je hebt een perfect beeld van de straat. Tegenwoordig stelt Google ons in staat om naar binnen te gaan bij bedrijven en instellingen. 

Met onze Google Licentie kunnen wij ook uw organisatie op de Googlemanier in beeld brengen en de koppeling maken tussen uw Google+ pagina en uw bedrijfsrondleiding.

Google vertrouwde fotograaf

Een Google vertrouwde fotograaf heeft een licentie om de 360 graden beelden van uw bedrijf te koppelen aan uw Google+ pagina. Met de juiste door Google verplicht gestelde apparatuur en een door Google verplichte opleiding kunnen zij uw bedrijf vakkundig en vooral overzichtelijk in beeld brengen. Er zijn inmiddels al enkele tours online waarvan u er hierboven 1 kunt doorkruisen. 

Voorbeelden

Klik hier voor meer voorbeelden

Toepassingsgebieden:

 Horeca-bedrijven
 Showrooms
 Winkels
 Ontvangstruimtes
 Interne logistieke trajecten
 Pretparken
 Publieke commerciele ruimtes

Toegevoegde waarde:

Waarom deze tour ook voor u van toegevoegde waar de is? Uw presentatie zal in de Googleresultaten verschijnen met uw Google+ pagina aan de zijkant.  Uw Googlewaardering stijgt waardoor uw vindbaarheid wordt vergroot.

  • - Plaatsing Google+ pagina
  • - Eigen website
  • - Bedrijfspagina's

Kosten

U heeft al een Google Streetview Inside vanaf 295,- ex btw. Deze tarieven zijn afhankelijk van het aantal punten in de rondleiding. Voor het standaard tarief zijn 10 posities inbegrepen. Tevens maken we een presentatie van ongeveer 10 beelden van uw bedrijf om een eerste indruk achter te laten bij uw potentiele klanten. Ieder extra punt zal met u terplekke worden besproken en direct worden gemaakt. Natuurlijk kunnen we ook bij u een afspraak maken om deze tour voor te bereiden.